NOTÍCIES
DELS CLUBS

Sorteig d'un IPHONE 8

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 24/11/2017 / Publicat a Notícies
Sorteig d'un IPHONE 8
La Secció Acció Esportiva Sant Julià organitza un sorteig d'un IPHONE 8 No perdis l'oportunitat de guanyar un IPHONE 8 ?Pots comprar les butlletes al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria

FES UN GEST SOLIDÀRI COL.LABORA AMB LA RECAPTACIÓ D'ALIMENTS

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 24/11/2017 / Publicat a Notícies
FES UN GEST SOLIDÀRI  COL.LABORA AMB LA RECAPTACIÓ D'ALIMENTS
FES UN GEST SOLIDÀRI COL.LABORA AMB LA RECAPTACIÓ D'ALIMENTS

LLIGA BASE CROL

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 23/11/2017 / Publicat a Natació
LLIGA BASE CROL
LLIGA BASE CROL Aquest cap de setmana han començat les competicions puntuables per la copa d’Andorra 2017-2018. La lliga base dels més petits és va iniciar divendres al vespre a Encamp , on en aquesta jornada es nedava 25 crol i el relleu de 4x50 crol. Les edats per participar en aquesta lliga va des de els nascuts el 2010 fins el 2006. Varen participar un total de 18 nedadores del nostre club, 11 de la secció de sincronitzada i 7 de la de natació. La nedadora de l’any 2009 Judith Colomé va fer pòdium amb la segona posició lluitant per la primera fins al darrer metre. Destacar la bona germanor i comportament de tots els nedadors en tot moment.

TROFEU HIPOCAMPUS DE NATACIÓ

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 22/11/2017 / Publicat a Natació
TROFEU HIPOCAMPUS DE NATACIÓ
TROFEU HIPOCAMPUS Aquest cap de setmana han començat les competicions puntuables per la copa d’Andorra 2017-2018. Dissabte és va realitzar el primer trofeu que dona la sortida a la copa d’Andorra individual i per clubs. Com cada any va obrir la competició el trofeu Hipocampus celebrat a la piscina del Serradells, amb la participació dels clubs d’Andorra, Puigcerdà, Berga i l’Atlètic Barceloneta, club de primer nivell. Varen participar 11 nedadors del nostre club on van nedar 50, 100 i 200 lliures segons categoria. Bons resultats de tots els nedadors que van fer un 80% de millors marques personals i la resta quedant-se molt a prop de la seva millor marca. La pre benjamina Judith Colomé va pujar al pòdium en la prova de 50 lliures quedant tercera classificada.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

TOP