AVÍS LEGAL

Avís legal

El domini d'Internet centreesportiusantjulia.ad, així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat de SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià) amb NRT A-706011-H i domicili social a Plaça Calonge – Sant Julià, s/n, Centre Esportiu. AD600 Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra).

Si en alguna ocasió no es pot proporcionar el servei contractat, SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià) li oferirà deixar el import del servei a la fitxa del client o, si ho desitja, se li retornarà els diners.

La visita a aquest lloc web atribueix la condició d'usuari al visitant, amb independència de la condició de client que aquest usuari pugui tenir amb SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià).

L'usuari, mitjançant l'accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar comunicacions, etc. Aquest accés implica l'acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d'ús que conté aquest avís legal. L'objectiu d'aquest lloc web és oferir als clients i/o usuaris informació relativa a productes i serveis de SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià).

SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià) es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació que conté el lloc web o de la configuració i/o presentació d'aquest.

SASECTUR SAU (Centre Esportiu de Sant Julià) tampoc no respon del funcionament inadequat del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, incidències que afectin operadors internacionals, una configuració defectuosa dels equipaments de l'usuari o la incapacitat per admetre els sistemes informàtics indispensables per poder fer ús del servei.

Aquest lloc web opera des del Principat d'Andorra, i els seus termes d'ús es regeixen per les lleis del Principat d'Andorra. Les parts se sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que han de resoldre d'acord amb el dret vigent al Principat d'Andorra.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP