NOTÍCIES
DELS CLUBS

MINDFULNESS PER ADOLESCENTS

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 27/04/2021 / Publicat a Notícies
MINDFULNESS PER ADOLESCENTS
El Mindfulness o atenció plena és una pràctica que facilita que els adolescents aprenguin a conèixer-se, a acceptar-se i estimar-se. També ajuda en el desenvolupament de qualitats com; la capacitat de prestar atenció, la concentració, la confiança, la paciència, la bona gestió de l'estrès, l'empatia i la capacitat de comunicar-se amb els altres de forma assertiva i positiva, etc. La pràctica de Mindfulness es basa en exercicis molt simples que poden incorporar-se en la vida diària. Aprenen a prestar atenció al que passa al món exterior i en el món interior i amb això aconseguirem: Augmentar l'autoconeixement Mitjançant l'autoconeixement també aconsegueixen desenvolupar la seva autoestima i augmenta la seva percepció sobre les seves pròpies competències. Aprendre a reconèixer les seves emocions. Millorar les relacions interpersonals. Disminuir l'estrès i l'ansietat. Augment de benestar personal.

DIA INTERNACIONAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 31/03/2021 / Publicat a Notícies
DIA INTERNACIONAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA
NOVETATS ESPORTIVES PEL DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA No et fiquis cap excusa i gaudeix d'una de les activitats amb nosaltres. Podràs gaudir de qualsevol activitat amb personal qualitficat  i totalment GRATUÏT Aquest dimarts dia 06 d'Abril des de les 10h fins a les 20h. Places limitades Informa't i fes la teva reserva trucant al (+376) 743 700 o apropan-te al Centre Esportiu de Sant Julià.
Resultats 32na COPA ANDORRANA  INDIVIDUAL DE GIMNÀSTICA RITMICA
Les gimnastes de rítmica van participar en la competició 1a Fase Campionat d'individual d'Andorra que va tenir lloc el dissabte 20 de març al Joan Alay. Bona competició de totes les gimnastes i a destacar la 3a plaça aconseguida per la gimnasta Soraya Caçador. Consulta els resultats oficials en aquests enllaços: Classificació individual Classificació per equips

XXVII - MEETING INTERNACIONAL ENCAMP DE NATACIÓ

per Secció Acció Esportiva / 24/03/2021 / Publicat a Natació
XXVII - MEETING INTERNACIONAL ENCAMP DE NATACIÓ
Aquest dissabte 20 de març es realitzarà el XXVII  Meeting internacional al Centre Esportiu d’Encamp. Estan programades tres sessions, dos al matí amb les categories de Benjamí , Aleví i Màsters i una a la tarda amb les categories Infantil, Júnior i Absolut. El format de la competició és d’eliminatòries i finals per categoria i sexe. Tots els nedadors nedaran 100 estils en prova eliminatòria i els sis primers classificats de cada categoria realitzaran la final de 200 estils. També hi haurà el relleus 4x50 estils benjamins i absoluts. Els nedadors del nostres club que participaran son : Lucia Días, Martina Guerrero, Nagore Martínez, Manel Farràs i Adrià Sala en categoria Benjamí. Judith Colomé en Aleví. Oliver Alcaraz, Toni Hernández, Maria Moliné, Rocío Jiménez i Clàudia Sala en categoria Infantil. Carla Colomé, Sergi Villarreal i Aina Soldevila en Júniors. Laia García i Laura González en Absolut i finalment el Jordi Martínez en la categoria Màster. Molta sort i bona competició!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP