NOTÍCIES
DELS CLUBS

L'INFANTIL I EL JUVENIL DEL CESJ FUTBOL SALA A LA COPA DE LLEIDA

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / Dijous 13 de Febrer de 2020 / Publicat a Futbol Sala

Aquest diumenge 16 de febrer es disputaran a Girona, a Lleida i a Tarragona, les finals de la Copa Territori, per categories, que determinaran els equips que es classificaran per a participar en la Copa Catalunya de Futbol Sala.
Entrar a la Copa Catalunya de Futbol Sala, el principal objectiu.
El diumenge 16 de febrer de 2020 es disputaran les grans finals, per categories, a les delegacions de Girona, Lleida i de Tarragona, que determinaran els equips que disputaran la Copa Catalunya de Futbol Sala.
El mateix diumenge 16 de febrer, el Pavelló Municipal de Balaguer serà l’escenari de les finals de la Copa Lleida de Futbol Sala on es disputaran les esperades finals per determinar els campions lleidatans
En categoria Infantil el CESJ s'enfrontara al CFS Agramunt en la 1a semifinal del diumenge dia 16, a partir de les 11.00h. En cas de guanyar jugaria la final el mateix dia a les 13.45h,contra el guanyador de l'altra semifinal (CE Maristes-FS Almacelles)
En categoria Juvenil el CESJ s'enfrontara al CFS Linyola en la 2a semifinal del diumenge dia 16, a partir de les 13.00h. En cas de guanyar jugaria la final el mateix dia a les 16.15h, contra el guanyador de l'altra semifinal (EFS Balaguer- FS Maials).


MOLTA SORT ALS DOS EQUIPS!!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP