NOTÍCIES
DELS CLUBS

Ares Farràs, Martina Romero, Yeva Furman i Marta Morera, convocades per la Federació a l'Stage de Tots Sants

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / Dijous 22 de Octubre de 2020 / Publicat a Natació Artística

Ares Farràs, Martina Romero, Yeva Furman i Marta Morera, convocades per la Federació a l'Stage de Tots Sants que comptarà amb la presència de Monica Boneu.

Les nedadores de la secció de Natació Artística Ares Farràs, Martina Romero i Yeva Furman, així com l'entrenadora del SAE Sincro Sant Julià, Marta Morera, han estat convocades per la Federació Andorrana de Natació a l'Stage que tindrà lloc a Ordino del 26 al 30 d'Octubre, durant les vacances de Tots Sants.

La Secció de Natació Artística de la FAN, ha organitzat un Stage tècnic i artístic impartit per Mònica Boneu, una entrenadora i exnedadora rubinenca amb llarga trajectòria dins el món de la Natació Artística, la qual destaca per l'aplicació de noves metodologies, creativitat i expressió.

En aquest Stage els entrenaments es faran matí i tarda combinant tallers d'expressió corporal, control postural i treball tècnic específic, amb la finalitat de donar noves eines tant a nedadores com a entrenadores de la FAN, així com per a potenciar-ne la base.

Un orgull!

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP