NOTÍCIES
DELS CLUBS

3a EDICIÓ FESTA DEL NÒRDIC

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / Dimecres 05 de Febrer de 2020 / Publicat a NEC - La Rabassa / Naturlandia

Amb la col·laboració del Comú, el Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia organitza la Festa del Nòrdic. Un esdeveniment esportiu entorn de l’esquí de fons que arriba a la 3a edició i que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de febrer.

En la presentació davant els mitjans de comunicació, el cònsol major ha volgut fer palesa la intenció del Comú d’”apostar fermament per l’esquí de fons i donar suport al Nòrdic Esquí Club La Rabassa-Naturlandia i a les seves iniciatives, com la Festa del Nòrdic que a més, compleix un altre objectiu que és el d’apropar Naturlandia al poble”.

Igual que en les edicions passades, la Festa inclourà un Skicross i una biatló dissabte i la Marxa Andorra Fons i la Raquetada popular diumenge. Les edicions passades aquestes proves van aplegar a 237 i 226 corredors, unes xifres que s’esperen igualar aquest any, tal com ha subratllat la consellera de Turisme i Esports. Diana Sánchez també ha explicat que “proposem un cap de setmana per passar amb la família i centrat en la neu i en l’esquí de fons. Per això, les activitats esportives es congregaran a La Rabassa, a la Cota 2.000 de Naturlandia. Les de caire més lúdic i festiu tindran lloc al poble”. La inauguració de la Festa del Nòrdic de dissabte a la tarda es farà a la plaça de la Germandat i comptarà amb actuacions d’entitats de la parròquia com l’Esbart Laurèdia i la Batucada, Toca-te’ls. L’acte de cloenda i l’arrossada popular del diumenge al migdia tindran lloc al Centre cultural i de congressos lauredià.

Dins del circuit de l’esquí de fons, la Festa del Nòrdic ha esdevingut un clàssic, una cita anual que els clubs del nostre voltant, sobretot del Pirineu català, esperen temporada rere temporada. I més aquest any que no gaudeixen de condicions de neu tan bones com les que tenim a La Rabassa. Per això, es repeteix el format familiar de la Marxa Andorra a Fons que es va establir l’any passat i que arriba a la 30a edició. Com a novetat, les distàncies passaran a ser de 14 km, 10 km i 4 km.

informació i inscripcions 

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP