NOTÍCIES
DELS CLUBS

Ares Farràs, Martina Romero, Yeva Furman i Marta Morera, convocades per la Federació a l'Stage de Tots Sants
Ares Farràs, Martina Romero, Yeva Furman i Marta Morera, convocades per la Federació a l'Stage de Tots Sants que comptarà amb la presència de Monica Boneu. Les nedadores de la secció de Natació Artística Ares Farràs, Martina Romero i Yeva Furman, així com l'entrenadora del SAE Sincro Sant Julià, Marta Morera, han estat convocades per la Federació Andorrana de Natació a l'Stage que tindrà lloc a Ordino del 26 al 30 d'Octubre, durant les vacances de Tots Sants. La Secció de Natació Artística de la FAN, ha organitzat un Stage tècnic i artístic impartit per Mònica Boneu, una entrenadora i exnedadora rubinenca amb llarga trajectòria dins el món de la Natació Artística, la qual destaca per l'aplicació de noves metodologies, creativitat i expressió. En aquest Stage els entrenaments es faran matí i tarda combinant tallers d'expressió corporal, control postural i treball tècnic específic, amb la finalitat de donar noves eines tant a nedadores com a entrenadores de la FAN, així com per a potenciar-ne la base. Un orgull!

Aina Soldevila i Sergi Villarreal convocats per la Federació a l’estada de Tots Sants

per Club Esportiu Sant Julià de Lòria / 21/10/2020 / Publicat a Natació
Aina Soldevila i Sergi Villarreal convocats per la Federació a l’estada de Tots Sants
Aina Soldevila i Sergi Villarreal han estat convocats per part del nostre club que juntament amb 9 nedadors més de la resta de clubs formaran part la selecció. L’objectiu de l’estada és el treball amb alçada i l’adaptació dels nedadors amb sessions dobles de matí i tarda on combinaran el treball amb sec ( sala i gimnàs ) amb el de piscina ( sessions aeròbiques i treball tècnic ) En total estan programades 10 sessions on el/la nedador/ra haurà de gestionar tota la carrega d’entrenament amb alçada juntament amb el descans i la seva alimentació. Destacar que els nedadors andorrans coincidiran amb la selecció espanyola absoluta que també està fen un estada al Pas De La Casa. On hi ha nedadors de categoria mundial com la nedadora Jesica Valls i el nedador Juan Lluís Pons.

ACTIVITATS TERRORÍFICAMENT....DIVERTIDES

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 14/10/2020 / Publicat a Notícies
ACTIVITATS TERRORÍFICAMENT....DIVERTIDES
Obrim inscripcions pel Casal de Tot Sants 2020 Del 26 al 30 d'octubre iniciem un nou casal de Tot Sants, on els infants podran passar-ho molt bé amb les activitats programades. Hi ha activitats com desfilada de disfresses, taller de Halloween, jocs de taula entre d'altres. Inscripcions obertes fins al 22 d'octubre. CLIC AQUI PER INSCRIPCIONS

NOVES MESURES COVID 19

per Centre Esportiu Sant Julià de Lòria / 22/09/2020 / Publicat a Covid-19
NOVES MESURES COVID 19
Estimats/des usuaris/es, Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que, seguint les indicacions del Govern d’Andorra en referència les activitats esportives, - Les activitats extra escolars es podran seguir desenvolupant amb els protocols existents però amb la mascareta posada també durant la pràctica. En quant a les activitats aquàtiques, es podran seguir desenvolupant igual que fins ara tot i que s’incrementarà el distanciament entre practicants del mateix grup per evitar interaccions entre ells. Igualment, en aquest darrer cas hem demanat més informació a Govern. - Les activitats dirigides per adults quedaran suspeses durant quinze dies prorrogables. Us seguirem informant les possibles canvis que puguin haver així com també de la represa de les activitats quan es pugui portar a terme. Preguem disculpeu les molèsties que aquest fet us hagi pogut produir. La vostra salut, és la nostra prioritat.

Fes m'agrada

Centre Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Club Esportiu
Segueix-nos

Segueix-nos

TOP